Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'broken'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Sony A-Mount
    • Sony A-Mount System
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. I've been having problems with the clarity/ quality of the pictures that my a6000 produces. The pictures that the camera takes doesn't appear to me to be of high quality, not very clear/ sharp. In fact the pictures often look worse than those taken by my Samsung galaxy S6. To test the camera I initialised it, resetting it back to its factory setting. I then used a tripod and the playmemories control function in the app so act as a remote shutter, to completely eliminate camera shake. I used the auto mode to take some test pics but the quality of the pictures did not impore. The pi
  2. Hi, I'm middle of nowhere in Philippines and my reliable Sony FE 24-240 f3.5-6.4 broke down. Apparently the aperture motor broke down. The problems are: - Camera body (Sony A7sII) does not show aperture (only briefly it comes up to show aperture number and disappears again) - No control of aperture in camera - Aperture stuck in smallest (~f36) - Strange ticking sound inside the lens when attached to body - Focusing works semiok. Probably the camera has problems with lowlight since the aperture is locked at minimum diameter). I have tried: - I have cleaned the contacts - N
  3. Camera worked in the airport, and then when I arrived it stopped. Whenever I turn it on the image preview briefly flickers, followed by a blueish screen, followed by black. The cycle repeats until I take the battery out, turning it off doesn't even work. There's no camera shops on the island, anyone know how to fix it?
  4. I have been very satified with the functions of the Nissin Di700A and AIR commander. I wrote about it in October here on SAR: http://www.sonyalpharumors.com/guest-post-by-dierk-topp-the-new-nissin-di700a-air-1-wireless-ttl-flash-for-sony/ I use it with different setups like umbrellas and diffusers. Yesterday I noticed, that the flash was hanging down from the tripod, only fixed by the cable of the PS8 power pack. The diffuser has been mounted for a while as you see on the first image. The wheight of it is about 160 gr. very light! Is the Di700A only for amateur use??
  5. I'm an praying that I am just an idiot and have some settings wrong but my LCD display on my a7rii is useless when it comes to reviewing photos. When shooting and reviewing images they look blow out, color looks horrendous and frankly overall looks like complete dogsh!t. Am I doing something wrong or does this $3,500 camera body seriously have a crap LCD display? For clarity, the EVF displays a great image while shooting and in playback. Im wondering if I have a bunk unit or the LCD display just sucks. Any feedback is MUCH appreciated! Thank you forum!
×
×
  • Create New...