Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'auto'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Sony A-Mount
    • Sony A-Mount System
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I've been having problems with the clarity/ quality of the pictures that my a6000 produces. The pictures that the camera takes doesn't appear to me to be of high quality, not very clear/ sharp. In fact the pictures often look worse than those taken by my Samsung galaxy S6. To test the camera I initialised it, resetting it back to its factory setting. I then used a tripod and the playmemories control function in the app so act as a remote shutter, to completely eliminate camera shake. I used the auto mode to take some test pics but the quality of the pictures did not impore. The pi
  2. Do I always have to set the audio levels manually when recording video with the A7RII? Sometimes I really need auto audio levels. Does anyone know how to do this?
×
×
  • Create New...