Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'webcam'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Sony A-Mount
    • Sony A-Mount System
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. IMG_6645.HEICIMG_6645.HEIC Hi there, I'm trying to set up my Sony a6300 as webcam using the Sony Remote software to my Mac Book Pro. For some reason it's recognising the camera but not connecting. It seems to be stuck in the 'Connecting... USB' cycle even when I've left it for several hours. I'm using the USB setting PC Connect on the camera I'm using the Sony USB to B cable supplied with camera. So far I've tried the following; 1. Using another USB to B cable (although it is recognising the camera, just not connecting - see screenshots) 2. Reset camera to factory
×
×
  • Create New...