Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'daylight'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Sony A-Mount
    • Sony A-Mount System
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Has anyone had and issue with their Sony camera flickering outside? I've been scouring the internet for the last 2 days trying to figure it out and have yet to find anything. Im shooting on a Sony a7iii, with a Sigma 100-400 Canon. MC-11 adapter. All of which are updated to the newest firmware. The issue only happens when shooting 1080, 120fps. 60, 30, and 24fps work fine. My shutter speed is the correct 1/250. ISO is manually set, and so are white balance, and all other settings. Nothing is set to auto. Here is the link to an example video: https://youtu.be/dKlSIuqQIAc. I would appreciate any feedback. Thanks!
×
×
  • Create New...