Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'a350'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, first time post and first time user of my new, old, a350. I’ve come across from a FujiFilm S2Pro and after being initially impressed with features and ease of use. I’m left feeling a little bit frustrated with the colour rendition from the lenses and numerous setting changes I’ve tried. I can’t seem to get the colours to pop, like my old Fuji. It’s perhaps that the Fuji was a Pro camera or just that i’m not setting the Sony up correctly. I’m hoping that this forum will help ease my my and hopefully give advice on settings that will help. Thanks.
×
×
  • Create New...