Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '18-70'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Sony A-Mount
    • Sony A-Mount System
  • Sony Alpha Post Processing
    • Sony Alpha RAW Converting and Image Editing
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Product Groups

  • Widgets

Categories

  • Articles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am having random but regular problems with the original kit 18-70 lens. on depressing the shutter release button the message 'no lens attached shutter is locked appears'. factors that may be relevant/important. 1. other lenses, 50mm prime, 70-200 etc are working fine, so assume it must be a lens not body issue. 2. sometimes a simple turning off an on again will clear the problem, if only for a short time. 3. sometimes the problem prevents shooting on any setting, sometimes it only prevents shooting on certain settings. for example this morning i could shoot on manual, but not on auto or any scene setting. 4. despite point 1 that other lenses are working, i have followed advice on checking and cleaning camera and lens contacts and mounting ring etc. if anybody has any ideas or solutions it would be very much appreciated.
×
×
  • Create New...