Jump to content
Sign in to follow this  
maurotandoi.photo

Alessia Shooting

Recommended Posts

I made two shooting one with  my "old" A7r2 & 85 1.4 GM and one with my new A7r3 & 50 1.4 Zeiss

this is the gallery (with exiff)

 

https://500px.com/maurotandoi/galleries/alessia-shooting

 

just a little preview with  A7r3 & 50 1.4

A7r3 | 50 1.4 FE ZA | 1/125 | iso 500 | f 3.2 | continuos light
 

post-4044-0-34114300-1513501481_thumb.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By PHW
      Raging wild fire in California.  The ashes covers large part of sky, and gives a strange hue.   Sunset in the distance glows in unusual cherry red.  Not a happy day for those who lost their houses 30 miles from where this photo was taken earlier today.  Cross my fingers for those brave firefighters.

    • By Romeo Bravo Photo
      Model: Katarina Vargas
      Shot with a Sony a7R III and my favorite portrait lens of all time the 85 G Master
      http://www.romeobravophoto.com
      #sonyalphagallery
       
       

    • By Dbui2
      Hi!
      Tried to search the www and here for this but couldn't really find any info regarding the 3 series A7 bodies.
      Problem is the following: when I hit the record button on my A7RIII in 4k/100M mode, the Feelworld F570 external monitor via HDMI goes black. 4k HDMI output is set to 24fps as the F570 doesn't handle 60fps. I can see the HDMI output on the monitor until hitting record and can also play back 4k files and see them on the F570 but have no live picture during 4k recording.
      1080p is fine at all fps levels.

      I have tried:
      - setting HDMI resolution to auto, 2160/1080p, 1080p and 1080i
      - using different HDMI cables with different data transfer ratings
      - 30p and 24p 60M modes
      - changing gamma assist mode or turning it off
      - going through the menu of the A7R3
      - going through the menu of the F570 multiple times
      with no success.

      Sony manual claims the following by HDMI settings:
      "* Images will not appear on the monitor of the camera if you record movies while the camera is connected to and HDMI device with file format set to XAVC S 4K" but actually the monitor of the camera displays what I'm recording HDMI doesn't.

      I'm totally out of options here, anyone have any ideas?

      Thanks in advance!
    • By Manny
      Hi guys,
      New to the group, recently created this low light test, thought it might be useful for you guys. What do we think?
      https://www.youtube.com/watch?v=e-sJnw8A69I&t=4s
       
      Thanks

×