Jump to content
gschultz

Terrible video latency a7lll. How do I fix it?

Recommended Posts

I have such horrible issues with latency I can't shoot a video that looks good. It's so bad I can't get anything to work right. I have followed instruction for many video set-ups and I just can't seem to get it. I am using the supplied USB cable, I have tried a few cables they all work. I bought this camera on the fact that it shoots excellent video, I just want to throw this thing in the can. Can someone help me figure this out, thank you,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Makeev, I think I may have fixed some of the latency problem. I have reset the camera to factory settings, there is no more latency for shooting video. Now I just need to learn how to optimize and shoot video. Using the camera as a webcam though is another issue. There is still latency when used as a webcam. I have down loaded Sony webcam software and am a little confuse on how it works. The app Icon is not like the Imaging Edge one it is called USB reset, I don't know why it isn't Sony Imaging Edge Webcam. Can you help me out with advice on how to use the Imaging Edge Webcam?

As a webcam it seems I need a capture card and ODS software. would you be able to advise me on how to configure the set-up for high quality streaming?

Thank you

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...