Jump to content
Xaquar

Sony a7s3 AF problem

Recommended Posts

Hi,

Since I bought new sony a7s3 Im having issiue with AF. https://www.youtube.com/watch?v=GeopdCOqgQo

No matter what settings I have, I can set it to speed 1 and sensitivity 1 and still do the same. On the larger distance its works fine, but in close ups, its just jumping instantly. Also when I do some movement to the object it just go blur, jump focus, blur jump focus. I cant find any other topic about it and I cant beleave, nobody wouldnt notice this. Might be just bad piece idk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I can confirm now.

Tamron 28-75 same problem on 50mm

 

But on 28mm it works fine

 

Another issues I found are during 1 day shooting, 5 times my af touch display function stoped working. Just froze. I had to turn on and off camera and worked fine after. 

And that is not a big problem, but sometimes % on battery life are just gone and also you have to restart camera to get it back.

And this one i need to investigate more, cuz I think it is SD card problem. I have v30 and should be fine on 4k50, but sometimes I get some wierd fps drops and video is choppy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...