Jump to content

Recommended Posts

I had a bunch of photos on my SD card (Sony alpha 6000) and then shot some videos using the timelapse app. I could see them when in playback mode on the LCD. Now (3 days later, not using the camera meanwhile, but I did change batteries), I don't see the videos on the SD card! Where did they go?  Is it possible that the timelapse application didn't save them to SD card and they're gone because I swapped batteries??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By mlevin77
      I'm trying to shoot a video of myself in front of a background. I am in focus but the background is blurred. Is it possible to ask the A6000 to have everything in the same focus?
    • By Makeev
      38 minutes of stormy sunrise with nature sounds. Shot on Shot on Sony A6300 in Gamma Cine2 (ISO 400). Lens Sigma AF 24-105mm f/4 DG HSM Art Minolta A with Sony LA-EA3 A-Mount Adapter.
      Only part of longest shooting and A6300 no overheat!
    • By trorvik
      I use the a7ii for video 98% of the time. But I was stupid enough to choose the a7ii over the a7s because it has the in body 5 axis stabilization which is really really great for adding stabilization to prime lenses and better AF. The a7ii is great in almost every way. And as a stills camera it probably is one of the best. But from what I have experienced after some more real life use is that the video from it is so full of moire and aliasing that you cant use it for anything other than close-ups with extremely shallow depth of field. For this it will give you amazing video. But if you step down just a few f-stops and try to film anything resembling a landscape or streetshot it will find and produce moire patterns and aliasing where no other camera has made moire patterns or aliased before.
       
      In the beginning I hoped that this was just something that happened with some buildings with patterns. But turns out you can never ever film a building, grass, water, a book, text, clothes with more than one color, trees with details, detailed signs or anything else with fine details without the result looking really really horrible. 
       
      I was aware that reviews said it had some problems with aliasing and moire. But usually when reviews points this out they are talking about "normal" aliasing and moire problems on par with the GH3/GH4/RX10/AF100/etc where this can be a problem in some situations. This is acceptable for most people. But the a7ii is so much worse in this aspect than any camera I have ever tried that I am shocked. So to others who are considering this camera for video and want to shoot anything other than close-ups. Stop. Don't buy it. Trust me. It is so much worse than you can ever imagine. 
       
      Right now I am beginning to realise that buying this camera was the biggest waste of money ever. In the future I have to learn from my mistake and pay more attention to reviews. But for now I have to replace it with something else as soon as I can.
       
      The a7rii might be the best replacement. But after wasting so much money on the camera it is just too expensive for me. I am also thinking about waiting to see if the a7sii might be a little bit little bit more affordable. But that will be at least a few months until it is released. The rumored a6100/7000 might come sooner. If it has external mic/headphone input I might just move to aps-C. But since I have already bought two FE lenses I would loose money selling them as well. Mayby the best option is to do what I should have done from the start and get the a7s. I woild have to say goodbye to the stabilization and faster autofocus. But compared to unusable video from the a7ii I might be able to live with that.
       
      But I will probably have to use the a7ii for at least another month or use my RX10 instead.
       
      Does anyone know about any setting or function on the camera that will at least reduce this problem a tiny bit? I read that shooting 24/25p might help. But I have to use 50p for my purposes. Can turning off all the dynamic range automation mayby help? Some other setting I have overlooked?
       
       
       
       
       
       
        
       
       
       
       
              
       
       
    • By Mayday
      Maybe I have something set wrong but when recording video on my a6000 I don't see them in playback mode. I see all of the photos I have taken but no video. I'm sure they're there because when using playmemories they show up (although they won't wirelessly transfer). Any help would be appreciated. Thanks.
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Topics

×
×
  • Create New...