Jump to content
pskreddy90

A7r4 Vertical Lines (bands) in the picture

Recommended Posts

Hi Friends,

 

I am new to this forum and was not able to find any threads on the same issue. Below is the picture taken with sony a7r4. I am seeing a lot of pictures having the same issue. Definitely not all of them are bad. I would like to say 20% of them are bad. What are these lines? is my camera broken? Does it need a service? Any help would be highly appreciated.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would suspect a marginal SD card.  Does it show up in the previews?  If the sensor was bad, I would imagine this would be all photos. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am suspecting the same. I had 2 cards in. Slot 1 raw and slot 2 jpg. Only the pictures in slot 1 had issue. Jpgs were fine.  So it's just a bad sd card 😕 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the exact same issue with my A7 (mk.1) - just made a forum post (still being approved by moderators I think) but here's my version of the same issue (my lines go a different direction though). 

Did you determine for sure whether this was a SD card issue or not? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...