Jump to content
Sign in to follow this  
AntDX316

APS-C AF A7R4 200-600 focus dead-on 100% vs non-APS-C does not

Recommended Posts

Posted (edited)

APS-C AF A7R4 200-600 focus dead-on 100% vs non-APS-C does not

non-APS-C shows the images not as sharp because it's not focused properly like APS-C.

Can there be a fix so the computer knows to use APS-C in the background for sharper images??

I've done these test so many times w/ different focus settings.  APS-C always has the sharpest reflection for some reason.  I've ran the tests a few hours ago too multiple times and it comes out the Same.
https://drive.google.com/drive/folders/1_38QBppmGCGPYacXGv-8VPbjvCm3vnQB?usp=sharing

I've even tried a focus with MF set and they look same just cropped with APS-C but AF has APS-C WAY better hitting 100% accuracy Every single time.  non-APS-C had the reflection worse randomly from super worse, to worse, to good, acceptable, etc.

Edited by AntDX316

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...