Jump to content
Daniel Duarte

Can't connect my a6400 after Android 10 update

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Video here showing the problem. 

As the title says. After connecting to the wifi on the Imaging Edge Mobile app, the message appears: "Something went wrong. The app canceled the request to select a device."

I already tried to Reset Network Settings and uninstalling/installing the app, clearing data and cache and everything. Still didn't work. 

What can I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 I just got a new a6400 and have the exact same problem. This is with a Sony a6400, Samsung S10e running Android 10, and version 7.3 of Imaging Edge Mobile (deleted and reinstalled). I have found no workaround and have been unable to transfer any images from the camera to the phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/25/2019 at 10:20 PM, Kiley Pike said:

 I just got a new a6400 and have the exact same problem. This is with a Sony a6400, Samsung S10e running Android 10, and version 7.3 of Imaging Edge Mobile (deleted and reinstalled). I have found no workaround and have been unable to transfer any images from the camera to the phone.

That sucks. Exactly what is happening to me :(

 

Don't know if it's an issue with the camera, Android 10 or the new version of Imaging Edge Mobile. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Same issues over here (OnePlus 7)... WiFi connection on phone disappears while connecting... Already tried turning off mobile data, uninstalling and reinstalling the app, resetting the SSID... shame... Tested it on my wife's iPhone, not a single problem.

Edited by Ruben.iev

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • I was looking for an official number for the A7ii for shutter life expectancy but couldn't find anything on sonys page. On other bodies like A7Rii iii snd A6400 A6600 and so on they state how much the shutter has been tested for. If ypu google it you get unconfirmed 200k, but that isn't from sony themselves so Im suspicious about that.  Btw, how much worse is the af on the 7ii compared to the 7rii? 
    • Hi All I'm new to this forum and did a quick check as i'm sure this has been answered before but I couldn't find anything. I have an A6000 that I want to download the Time Lapse app to but in order to do this I need to connect it to a laptop. I've now tried two different laptops and two different genuine Sony cables but still nothing. I've been through the troubleshooting on the Sony website but none of that worked including trying the different USB Connection settings. Any ideas?
    • Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content.
    • I have issues with the combination of A7R-II, LA-EA3 and the following lenses: SAL70-200G (F2.8 lens) and SAL70-400G (F5.6 lens) These lenses will focus occasionally, but also stop focusing suddenly. De-attaching and re-attaching the LA-EA3 to the camera body resolves the problem, but it happens each 2 or 3 shots so making it useless.  With the Sigma 50 F1.4DG this never happens, so I was thinking about bad electrical connections but clearly it is not always the case. Sometim
    • Hi everyone, first time here - but not first time Sony Alpha user. I have a problem that seems to be pretty basic, but could not find an answer for the life of me. I have a Sony A7III (newest firmware 3.10), which I use for nightscape photography a lot. Like many other Milky Way shooters on a budget, I use the venerable Samyang/Rokinon AF 14mm f/2.8. The lens is optically perfect, but the manual focus-by-wire ring is pretty much unusable for astro. I've been looking for a way to control the
×
×
  • Create New...