Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'spots'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi Guys, First post ever in a forum of any kind, so here I go. I bought the Sony A7 iii about 2 months ago, I have shot only a couple of times, and i had found that it is a great camera, I really love it , but when I went to my editing room , after a long while I had notice that my footage have some kind of weird spots, I didn't notice at the moment because I was shooting through the view finder , So yeah i have this spots in my footage and I don't know, if it is the sensor or lens that I should clean it , or some kind of malfunction in the lens or sensor , so if you please guys can you help me , I will really appreciate it . I am going to attach a screenshot so you guys can see what I'm talking about. One of the pictures is just the normal footage and the other one it is just a little more with contrast so you can see what I am talking about. I need also to clarify that I have never touch or clean any think inside the camera like the sensor. Thanks for any help or recommendation you can give me. Azon
  2. I have a number of lenses for my a550 but I get a number of water spots when shooting with my el cheapo Sony SAL1855. I think I have narrowed it down to that lens but have tried cleaning the front of the lens and both sides of the clear filter and the spots seem to continue. I'm afraid to clean the inner part of the lens and wouldn't know how to clean inside the camera on the mirror or whatever. Any suggestions.
  3. Hello All, I'm not quite sure what's going on with my new camera. (Actually 2nd new A6000 since I sent back the first because it had the same issues but worse and in the upper left quadrant of each pic) I get spots in the same exact areas of pictures when the background is a single color, especially the sky. (You can't see the spots in color shots). I thought it could be light spots or something but I exchanged the camera and tried even more pics and still get the issue with various shots into the sun or away from the sun. Do I try to exchange the camera again? Is this user error or an issue with the body? I've circled the spots in red in 2 sample pictures (not the best but show the spots the best). Thank you for your time!
×