Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sigma lens'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi All. I do a lot of outdoor photography; landscape, nature, wildlife when I can find it. I recently switched from a Canon 80D to a Sony A7III. I'm torn between two lenses and was wondering if any of you could help. First Sigma has a 100-400mm f/5.6.3 DG OS HSM Contemporary Lens for Canon EF that can be coupled with the Sigma MC-11 mount converter Canon EF-E. This seems like a good way to go except everywhere I usually shop says they are on back order and havve no idea when they will get them in. I did find a refurbished version of this lens that I could buy but I'm hesitant to buy refurbished. There is also a Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM with the same Sigma MC-11 adapter that I am considering. I guess I should say that I absolutely cannot affford the native Sony 100-400mm lens. Oh I wish I could. Do you folks have any recommendations? I'm not a pro, but In love photography and especially outdoor photography. Thanks very much for your time
  2. This is my first post on this forum site. I am new to photography and have owned a couple canon dslr cameras (EOS 40D and 70D). Forgive me for my formatting. just got a used Sony A7R ii, which worked perfectly according to the previous owner who sold it on craigslist in pristine condition with all documentation purchased from B&H. I saw it autofocus and take pictures with his own native E-mount lens, which he was selling, albeit at a $1500 price point, and I was already a little hard pressed for cash. I did not have a lens, so I went ahead and purchased the Sigma 35mm f1.4 ART lens with the canon EF mount. I needed some kind of adapter, so I also bought the Fotodiox Pro Lens Adapter from Amazon. I read on this site: http://briansmith.com/sony-a7rii-canon-ef-smart-adapter-tests/ that the Fotodiox adapter should perform alright with the Sigma lens. Once I received everything (today, May 26th), I mounted it all on and took my first picture. Autofocus was... nonexistent. Second shot in better light proved more promising with pretty snappy autofocus. Then I tried to take another photo and when I pushed the shutter down, the screen turned true black and then the "artificial black" for about 5 seconds. When it returned to normal, there was an audible "clicking" or "readjusting" of the whole system. I took the lens and adapter off, put on the lens cap, and I was firing away normally, so it leads me to believe that the lens or adapter is causing some kind of lag. This happens in both manual and autofocus modes. It seems to happen randomly, but it happens more than 75% the times I have tried to take photos. It also happened a couple times when I pressed the shutter half-way. I also thought it could be my SD Card. I am using an old SDHC I SanDisk Ultra 30 mb/s 8gb card. I have a 64gb Lexar 1000x 64gb U3 card coming in a couple days from Amazon.
×
×
  • Create New...