Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sam'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Sony A-Mount
    • Sony A-Mount System
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello everyone, Background : I have a persistent problem with my Sony 55-200, since some weeks ago the auto-focus stopped working. AF works with my 18-55 mm and my 50 mm on this camera, the only lens having this problem is the 55-200. Problem : The AF doesn't work but the lens motor moves and it seems it is trying to focus with no success :/. It goes like that non-stop, even after 5 minutes impossible to focus. I use the lens on MF and it works perfectly, although, in some cases I'd really like to have the AF. You can find the video on this post. Do you have any thought about this problem? Could it be the motor built-in? Can I do something myself to repair it? I could bring the camera somewhere to repair but I am not willing to pay a lot as it is a cheap camera nowadays. Thanks in advance.
  2. Does anyone know why Sony (or 3rd parties) can't make a better adapter for their A-mount SSM and SAM lenses? For example, the relatively inexpensive Sony 28-75 f2.8 is a really good lens. I've tried several copies and they make sharp, contrasty images. However, the AF on my E-mount bodies (a9 & a6500) is hampered by the paucity of focus points. The limiting factor is obviously not the bodies, and I don't think it's the lenses. It seems to be the adapter!
×
×
  • Create New...