Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '100-400'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Sony Alpha Forum

  • News and General Discussions
    • Sony Alpha News & Rumors
    • General Discussions about Sony Alpha
  • Sony Alpha Full Frame
    • Sony Alpha Full Frame Cameras
    • Sony Alpha Full Frame Lenses
  • Sony Alpha APS-C / Sony NEX
    • Sony Alpha APS-C and NEX Cameras
    • Sony Alpha APS-C Lenses
  • Sony A-Mount
    • Sony A-Mount System
  • Adapting Lenses
    • Legacy Lenses
    • Adapters & Speedboosters
    • Showcase Adapted Lenses
  • Showcase Sony Alpha Photos
    • People
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Architecture
    • Misc
  • Sony Alpha Video
    • Sony Alpha Video Discussion
    • Video Showcase
  • About the Sony Alpha Forum
    • About the Sony Alpha Forum
    • Newbie / Self Introduction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. Ok here goes, My kit isn’t great although I’m not a professional either. Camera - A7 Lens - 55mm prime and 24-105mm G also the paper weight 28-70mm that ships with A7 bundle. The plan is to pick up a A7iii and a 100-400mm and add it to my pack. - I hate changing lens’s I’m a dust magnet. Not interested in video overly. Drone is pretty good with that I guess. Im heading away to the far reaches of North Western Australia and think that my current setup will be too short and not really keen on getting up close and personal. Questions I have are. 1. What sho
  2. Hi, A fellow Sony user is having an issue with his 100-400 on his A9. In 45 minutes of use this happens four or five times. The AF display is there are black. He attempts to focus on anything, infinity or close to force the lens to focus and nothing happens. A restart of the camera gets it going each time. Things improved at bit after updating to V6 firmware. It stays operational longer and a restart seems to always fix it. With V5 that wasn’t always the case. He called Sony and they had him send it in. They said they fixed it but when he got the lens back it behaved the same way.
  3. A Day at the Aquarium

    © Jeffrey M. Kopita

  4. © Jeffrey M. Kopita

  5. © Jeffrey M. Kopita

  6. Jeffreykmd

    Sloth

    © Jeffrey M. Kopita

×
×
  • Create New...